In alle rust kunnen werken is iets wat ik momenteel enorm mis. Ik mis het om het huis voor mezelf te hebben en heerlijk aan de slag te gaan. Ik mis het ook om naar een koffiezaakje te vertrekken om daar mijn laptop open te klappen en een paar uur te gaan schrijven. Het is nu even niet anders, maar met twee kinderen om je heen is het nu allemaal niet optimaal. Gelukkig is mijn boekdeadline verschoven want dat wilde al helemaal niet lukken. Maar opeens was daar een fantastisch voorstel van VoorDeThuiswerkers.nl dat ik niet kon weigeren: ‘hoe zou je het vinden om een dag in een hotelkamer te werken?’ Ik wist niet hoe snel ik dit aanbod moest accepteren en plande direct de eerstvolgende maandag in als werkdag voor mezelf. Dat het toen Koningsdag bleek maakte me niks uit: dit wordt mijn dag! Ik koos voor Twenty Eight, een hotel tegenover het Olympisch Stadion in Amsterdam. Omdat het voor mij goed bereikbaar is vanuit Aalsmeer en omdat ik verliefd werd op de uitstraling ervan. Toen het gisteren zo ver was en ik door mijn mannen voor het hotel afgezet werd wist ik al: dit wordt mijn dag. Dit wordt fantastisch!

Lees het hele artikel op de blog van Shirley