Login-links aanvragen

Inloggen op VoorDeThuiswerkers gaat via inlog links, deze zijn in de “Welkom bij VoorDeThuiswerkers” mail gestuurd. 

Inlog links kwijt? Vraag ze hieronder nogmaals aan. Let op: de mail wordt gestuurd naar het bij ons bekende contactpersoon. 

Veelgestelde vragen

Dit kan je direct zelf doen. Vraag hierboven je inloggegevens op. 

Met VoorDeThuiswerkers VoorBusiness bieden bedrijven hun medewerkers korting op werksuites. VoorBusiness betalingen werken anders:

– Thuiswerker betaalt bij check-in de werksuite prijs minus businesskorting.

– De businesskorting wordt achteraf betaald door VoorDeThuiswerkers. Na het einde van de maand ontvangen jullie hiervoor een verzamel creditfactuur die we direct voldoen.

Voorbeeld: een werksuite kost €45 en een bedrijf biedt €35 korting, dan ontvangen jullie €10 bij check-in en €35 achteraf met de creditfactuur.

De businesskorting is valide wanneer de gast een boekingsbevestiging heeft met de korting. Vraag daarom de gast altijd om de boekingsbevestiging te laten zien. Dit wordt ook vermeld in de mails naar de receptie. 

Super! Email ons op info@voordethuiswerkers.nl, we bespreken graag een win-win deal.

Dit kan twee oorzaken hebben:

  1. Jullie hebben geen beschikbaarheid op de geselecteerde data, dit is aan te passen op de beschikbaarheid pagina.
  2. De geselecteerde datum is morgen is en jullie hebben aangegeven x uur van te voren boekingen te willen ontvangen, dit kan worden aangepast op de listing pagina. 

Annuleringen en no-shows kunnen worden doorgegevens adhv de links in de boekingsbevestiging. Zo wordt het automatisch in ons systeem verwerkt. No-shows moeten binnen 1 dag worden doorgegeven.

Ten alle tijden kan worden geannuleerd, ook op de dag zelf. Hiervan ontvangen jullie automatisch een email.