VoorDeThuiswerkers voor Partners

Ontvang thuiswerkers in beschikbare ruimtes via VoorDeThuiswerkers

350 partners zijn reeds aangemeld
Hotel logo's
"Het VoorDeThuiswerkers platform is simpel en overzichtelijk. Wij hebben er al een hoop vaste klanten aan overgehouden!"
"VoorDeThuiswerkers is oprecht een briljant idee! Dat er zo snel gehandeld is zonder eigenbelang is heel goed, de hotellerie wordt geholpen en de thuiswerkers ook"

Veelgestelde vragen

Thuiswerkers zijn op zoek naar werkplekken waar zij zich kunnen concentreren. Hiernaast is het belangrijk dat de thuiswerker beschikt over een degelijke werkplek met goede stoel en bureau dat groot genoeg is voor een laptop en toetsenbord. VoorDeThuiswerkers biedt altijd privéruimtes aan, flexplekken zijn niet geschikt.

De commissie over gerealiseerde boekingen bedraagt 10%

Vanwege de bijzondere omstandigheden die op dit moment spelen is het voor gasten mogelijk om kosteloos te annuleren.

Ja, het is mogelijk om dit door te geven. Ook is het mogelijk om bepaalde dagen uit te sluiten, zoals in het weekend.

Gasten betalen op de locatie zelf. Zij kunnen betalen via pin, contant of factuur.

Deze uiterlijke tijd is door jullie zelf te bepalen.

Duidelijkheid is het meest belangrijk voor thuiswerkers. Zorg voor foto’s die representatief zijn voor de werkplek die aangeboden wordt. Zorg ook voor een duidelijke beschrijving van de locatie en reageer binnen afzienbare tijd op vragen die gesteld worden.

Reserveringen komen bij de locatie binnen op het mailadres dat door jullie zelf wordt opgegeven.

Via de beschikbaarheidsmodule kun je per dag het aantal kamers aangeven. Een langere tijd geen ruimte om thuiswerkers te ontvangen? Zet deze periode de beschikbaarheid op nul. De link naar de beschikbaarheidsmodule is verstuurd na aanmelding en kan nogmaals aangevraagd worden via deze link.

Sta vandaag nog online​