Ellen van de blog MamaScrapelle werkte een dagje in Hilton Hotel in Den Haag. Haar verslag:

Als jullie de stories van MamaScrapelle hebben gevolgd dan weten jullie dat ik afgelopen weekend niet thuis was. Ik had een werkplek in een hotel. Het Hilton Hotel in Den Haag is niet zomaar een hotel en ik kreeg dan ook echt een prachtige hotelkamer met een mega badkamer. Hoe het mij is bevallen deze werkplek vertel ik uitgebreid in deze blog.

Koffer pakken

Het koste mij even om mijn koffer in te pakken. Nam ik studiemateriaal mee, of blogmateriaal. Ging ik aan de slag voor MamaScrapelle of voor StoerLeesVoer? Of toch juist alleen maar studie. Een hoop keuzes voor een ADHD’er haha uiteindelijk besloot ik van alles wat mee te nemen en maar te kijken waar ik inspiratie voor zou hebben. Een werkplek in een hotel leek mij in elk geval fantastisch en ik keek er al de hele week naar uit.
Aangezien manlief een werkverleden heeft in grote hotels als het Kurhaus vroeg ik hem van te voren zenuwachtig wat tips, want ik had bijvoorbeeld nog nooit eerder aan valetparking gedaan. Het woord fooien viel en kleingeld werd verzameld in huis, want sja in deze coronatijden heb ik dat niet standaard meer in mijn portemonnee zitten. Goed voorbereid was het tijd om dochterlief en manlief een fijn weekend te wensen.

Lees Ellen’s ervaring verder op haar blog MamaScrapelle