Anne van de blog ANNETRAVELFOODIE werkte een dagje in hotel Mariënhage in Eindhoven. Haar verslag:

Ben jij het thuiswerken ook zo beu? Ik heb de perfecte oplossing voor iedereen die zzp-er is of nu niet naar zijn baan op kantoor kan. Je kan een dag gaan ‘thuiswerken’ in een hotelkamer! Een ideale oplossing in deze Corona tijden. Je werkt een dag op een mooie plek, je bent er even uit en je steunt je lokale ondernemers. Op deze pagina vertel ik je alles over thuiswerken in een hotelkamer.

Thuiswerken

Ik was helemaal klaar met het thuiszitten. De muren kwamen op me af, het werd saai, ik verloor mijn motivatie, ging de hele dag door eten en werkte veel minder efficient omdat ik tussendoor huishoudelijke klusjes ging doen. Herkenbaar? Ik ben vast niet de enige die het thuiswerken beu is. Iedereen die normaalgesproken naar kantoor gaat mist de leuke gesprekken met collega’s en iedereen die zzp-er is mist de evenementen waarop je steeds weer nieuwe mensen ontmoette.
Nu zijn er natuurlijk in de meeste steden genoeg werkplekken die je kan huren, maar daar zit je dan meteen een week, maand of zelfs jaar aan vast. Dan gaat zo’n werkplek nogal in de kosten lopen. Bovendien wilde ik gewoon af en toe een dagje eruit, niet structureel.

Lees Anne’s ervaring verder op haar blog ANNETRAVELFOODIE