Monique van de blog Moonoloog werkte een dagje in Boutique Hotel De Beerze in Middelbeers. Haar verslag:

Vorig jaar april stonden we nog aan het begin van deze hele coronacrisis en mocht ik, in de eerste periode dat de scholen dicht waren, een dag thuiswerken in hotel Mariënhage in Eindhoven. Dat beviel toen ontzettend goed. Om die reden én omdat ik het hele concept nog altijd briljant vind, ging ik maar al te graag in op een tweede uitnodiging van VoorDeThuiswerkers. Andere plaats, ander hotel, maar diezelfde rust. En dit keer vooral ook meer ruimte! Ik neem jullie graag mee in mijn werkdag in een studio van Boutique Hotel De Beerze in het Brabantse Middelbeers.

Mijn eigen studio

Ergens tussen negen en tien (oké zo vroeg was het dus eigenlijk niet, haha) kom ik aan bij het hotel. Mijn auto kan ik vlakbij parkeren en met de instructies van het hotel in mijn achterhoofd loop ik naar de achterzijde van het pand waar achter de trap sleutelkastjes aan de muur bevestigd zijn. Met de code die ik per mail heb ontvangen open ik het juiste kastje en kan ik het pasje pakken voor mijn studio. Ik heb namelijk geen kamer maar een heuse studio tot mijn beschikking!

Lees Monique’s ervaring verder op haar blog Monoloog.nl