Na zes weken thuis voelde het als vakantie toen ik op een regenachtige dinsdagochtend binnenstapte bij Townhouse Hotel in Maastricht. Ik mocht van VoorDeThuiswerkers een dag werken in een hotelkamer, in alle rust. Wat een cadeau is dat, ik vertel je alles over mijn ervaring!

Wat is VoorDeThuiswerkers?

VoorDeThuiswerkers is een initiatief van een groep creatieve freelancers. Nu de horeca gesloten is, hotelkamers leeg blijven en veel mensen thuis moeten werken, zagen zij een mooie kans. Want niet iedereen heeft een fijne werkplek thuis of kan door te veel onrust niet thuis werken. Dan is een hotelkamer een perfecte oplossing! Op de website kun je voor een lage prijs een hotelkamer huren voor een dag. Zo kun je ongestoord werken, even bijtanken en daarna weer uitgerust en met een afgevinkte to-dolijst naar huis!

‘Ik heb toch een kantoor aan huis?’

In de eerste instantie dacht ik: Ik heb toch een kantoor op zolder waar ik kan werken? Dit duurde niet lang, want toen het idee van een hele dag in mijn eentje zich eenmaal in mijn brein had genesteld was ik al gauw om. Want laten we wel wezen, hoewel ik het een bijzondere tijd vind en meestal ook geniet van de tijd met mijn twee mannen, het is ook pittig. En ik kon wel wat alone-time gebruiken!

Lees verder op de blog van Bregje