Geef ze een dag uit huis.

Een dag in een inspirerende werksuite voelt aan als een mini-workation.

Geniet van de rust of juist het samen werken met een collega, corona-veilig. Veel werksuites zijn goed voor twee personen. 

Met meer dan 300 locaties in 80 plaatsen is er in heel Nederland altijd een werksuite in de buurt, zo worden reisbewegingen beperkt.

Mede gebruikt door
Accenture
BCG
nationale nederlanden
VanMoof
Universiteit van Amsterdam

Veelgestelde vragen

Als bedrijf kun je de hoogte van de korting bepalen die je je medewerkers wilt bieden. De korting wordt automatisch toegepast wanneer er wordt geboekt met het bedrijfsmailadres. Kost de werksuite meer dan de korting? Het verschil kunnen medewerkers voldoen bij check-in. 

Nee, er zijn geen bijkomende kosten. Er wordt alleen betaald voor gebruik. Dit wordt aan het eind van de maand gefactureerd.

Er zijn meer dan 250 hotels aangesloten in 75 plaatsen in heel Nederland. En als er meer locaties nodig zijn, laat het ons weten dan gaan wij er achter aan. 

Er is geen minimale afname, als er een maand niets wordt gebruikt dan wordt er ook niets betaald. VoorDeThuiswerkers VoorBusiness is voor bedrijven vanaf 50 medewerkers tot grote corporates. 

Ja, dit is mogelijk in veel werksuites. Per werksuite wordt aangegeven hoeveel mensen er in passen. Door corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om voor grote groepen te boeken.

De hoogte van de korting kunnen jullie zelf instellen. Ook is het mogelijk om te bepalen hoe vaak per maand en wanneer in de week van de korting gebruik kan worden gemaakt. 

Er is geen minimale contractduur, ten alle tijde kan worden opgezegd, wel zo flexibel. 

Partners die voor jullie klaar staan
Hotel logo's