Nicole – Vanaf aanstaande maandag mogen de basisscholen weer volledig open. Het is dan bijna drie maanden geleden dat ze officieel dicht moesten en je als moeder 24/7 met je kinderen was. En alhoewel ik dol ben op mijn kinderen en geniet van de qualitytime was het thuiswerken met twee kinderen echt pittig. Daarom was ik zo blij met het initiatief van VoorDeThuiswerkers.nl. Op deze website kun je namelijk voor een dag een hotelkamer huren. Even een dag geen kinderen om je heen en volle bak aan de slag met je werk. In een tijd als deze echt een must.

Via de website kon ik heel makkelijk zien welke hotels hier in de buurt kamers verhuurden om te werken en zo kwam ik bij Hotel Mariënhage in Eindhoven. Een paradijselijk hotel gevestigd in het oude klooster Mariënhage. In dit hotel kun je een “werkkamer” boeken waar je al vanaf 7 uur in de ochtend terecht kunt én tot 22 uur mag doorwerken. Ideaal, vooral wanneer je net als ik een vroege vogel bent (lees: uitslapen is geschrapt uit mijn woordenboek sinds ik kinderen heb). Mijn eerste boeking kon helaas niet doorgaan omdat ik zelf gruwelijk verkouden was. Maar op 21 mei was het eindelijk zover. Om één minuut over 7 arriveerde ik in het centrum van Eindhoven bij Hotel Mariënhage.

Lees verder op de blog van Nicole: Meisje Eigenwijsje.